Til nye kunder

Hvis du overvejer at anvende Insights' værktøjer i din virksomhed eller organisation, har vi en række muligheder, der kan gøre dig klogere på, hvad du kaster dig ud i, før du investerer i en akkreditering eller workshop.

Deltag på et af vores inspirationsarrangementer

Hvis du repræsenterer en virksomhed eller organisation, der endnu ikke har prøvet Insights Discovery, har du mulighed for at deltage på et af vores gratis inspirationsarrangementer i Aarhus, Brøndby eller Aalborg. Vi udbyder to pladser pr. organisation ved hvert af disse arrangementer - inkl. en gratis Insights Discovery Personprofil og tre timers introduktion til de muligheder, der ligger i Insights' værktøjer. Du kan se, hvor og hvornår vi afholder vores næste inspirationsarrangement i vores eventkalender.

Få et personligt kundemøde og en times coaching

Hvis tid eller sted for vores inspirationsarrangementer ikke passer dig, kan du booke et uforpligtende kundemøde med en af vores konsulenter på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Her er forudsætningen dog, at du repræsenterer en virksomhed eller organisation med minimum 20 medarbejdere. Du vil forud for mødet få tilsendt et link til en online-evaluator, så vores konsulent kan give dig din gratis Insights Discovery Personprofil og en times gratis coaching i forbindelse med kundemødet.

Modtag vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook

Hvis du ønsker at følge med i, hvad der sker i Insights' farverige verden, så du er orienteret, når der opstår muligheder, der er relevante for netop din organisation, kan du følge os på Facebook eller tilmelde dig vores nyhedsbrev.