Om Insights

Mød virksomheden, der har inspireret og udviklet individer og organisationer gennem mere end 20 år

Insights værdikortHvilket kort beskriver dig bedst?

Insights i en nøddeskal

Hos Insights stræber vi efter at inspirere og udvikle virksomheder med vores enkle, praktiske og resultatorienterede tilgang til udvikling af ledere og medarbejdere. Uanset din virksomheds størrelse og budget, og uanset hvilke udfordringer du står overfor, kan vi hjælpe med at gøre jer mere effektive indenfor områder som personlig udvikling, ledelsesudvikling, salg, samarbejde og organisatoriske ændringer.

Vi skræddersyer vores programmer, workshops og værktøjer til hver enkelt kunde. I centrum for alt, hvad vi gør, står Insights Discovery, som er et værktøj til tilpasning af kommunikation og samarbejde baseret på selvindsigt gennem Insights Discovery Personprofilen.

Hvordan det hele begyndte

I dag findes Insights i flere end 20 lande over hele verden. Det hele begyndte i Dundee, Skotland, i begyndelsen af 1990’erne.  Far og søn, Andi og Andy Lothian, satte sig for at gøre personlig udvikling og selvindsigt tilgængelig for alle.

Yderligere information


Kontakt os herHos Insights ønsker vi at skabe en verden, hvor alle virkelig forstår sig selv og andre, og inspirere dem til at gøre en positiv forskel på alle områder i deres liv.